driveway and breezeway entry

street face

entry

great room

kitchen view into the great room

looking from the kitchen to loft stairway

kitchen

breakfast nook

from the loft

HILL TOP AUBURN RESIDENCE

PROJECT

 

CONSTRUCTION

 

LOCATION

 

SIZE

Single Family Residence

 

New wood frame

 

Auburn, WA

 

6250 sq. ft. home

This home was designed as a gathering place for a retired couple with a blended family including 32 grandchildren.  It is located on top of a hill with an expansive view of Mt. Rainier which became the focus and orientation of the design. Designed with three wings including the bedroom, the kitchen-dining, and the central entry and great room. The gracious entry with a reading loft above, opens to the great room’s two storey window wall which frames the view of Mt. Rainier.  All areas branch from this room including an open stairway  and elevator to lower level guest rooms and a central a play room. 

  • facebook
  • Twitter Round
  • googleplus
  • flickr

DEBRAH L WALKER ARCHITECTS

SEATTLE | 206.329.3593

dlwalkerarch@gmail.com